Van Dalen communicatie ondersteunt opdrachtgevers bij de strategische inzet van communicatie. Wij zoeken de kortste weg tussen organisatiedoelen en communicatie acties.

Wij leveren advies, creatie en uitvoering van communicatieplannen, campagnes en de productie van media. Dat doen wij met een vertrouwd team van tekstschrijvers, ontwerpers, websitebouwers en producenten van audiovisuele media.

Wij menen dat het ánders kan. Te vaak wordt ingezet op een bepaald medium – omdat dat in de mode is. Wij zijn altijd gefocust op het gewenste resultaat. Het waaróm achter het wat.

Partners

Ik kan niet alles alleen. Dus werk ik samen met medewerkers bij mijn opdrachtgevers en hun vaste leveranciers. Wanneer het nodig is organiseer ik zelf ondersteuning vanuit een groep mensen en bedrijven met wie ik de afgelopen jaren goed heb leren samenwerken: tekstschrijvers, fotografen en webbouwers, maar ook filmers, drukkers en andere producenten.

En om een idee te geven van wie ik ben: een gedreven prater, die graag door blijft zoeken tot hij dé oplossing heeft gevonden om een opdrachtgever mee bij te staan. Dat doe ik al ruim vijfentwintig jaar, op enkele jaren na in mijn eigen bedrijf. Benieuwd naar mijn hele doopceel? Check Linkedin.

Gewoon bellen is nog leuker: 0629 500 680.

Nieuws in uw mailbox

Wilt u dat ik u aan nieuws op mijn site herinner? Meld u dan hier aan voor (on)regelmatig verschijnende mails.