Opdrachtgevers over ons

De opdrachtgevers van Van Dalen communicatie zijn bedrijven en instellingen. Hun meest voorkomende vraag is 'Maak goed zichtbaar wat wij voor onze klanten (kunnen) betekenen'.

Bijvoorbeeld wanneer zij nieuwe diensten in de markt zetten, of wanneer zij met de bestaande dienstverlening nieuwe markten willen aanboren.

“In de online marketing-wereld worden een hoop aannames gedaan met prachtige nikszeggende termen als "onderhoudscontracten" en "periodieke updates" die door de grote agency's maar wat graag in stand gehouden worden. Bij Van Dalen communicatie worden die aannames in no-time even fijntjes volledig met de grond gelijk gemaakt, hetgeen even flink pijn doet als je je realiseert dat je jaren lang voor de gek gehouden bent  met een leuk periodiek prijskaartje. Eenmaal door die zure appel heen schieten de verkopen omhoog en de kosten omlaag. Zou willen dat we de diensten van Hans eerder ontdekt hadden!"

Sander Knieriem,
Rotterdamboot

“The website that Van Dalen communicatie made for DEKAsvitamins.com was a big improvement over the existing one.
VDC were full service, quick on the mark, pragmatic and they simplified things. Their choice of theme was excellent and gave our site a more professional and clean look and feel.

The website now works fast, is 100% mobile device compatible and multilingual. We are sure it helps us to better communicate our product concepts and advantages. We expect sales to increase.”

Roberto Jongejan, MD, PhD, Head of Medical and Operations, DEKAsvitamins.com

De Partij evenementen

“Ik ken Hans van Dalen al jaren vanuit de netwerken die we samen delen maar afgelopen november viel zijn nieuwsbrief bij mij in de mailbox. Voor mij was het tijd voor een nieuw plan van aanpak op het gebied van marketing en communicatie en heb in Hans de specialist gevonden die ik nodig had. Nog geen 2 maanden later staat er een nieuwe website en vliegen de eerste gerestylde nieuwsbrieven jaargang #24 de deur uit. Ik ben nooit weggeweest maar het voelt als een comeback want nieuwe opdrachtgevers dienen zich aan. Echt top gedaan, mijn complimenten!”

Marcus Rooijakkers,
De Partij evenementen

 

“Ik heb met Hans gewerkt voor meerdere projecten. Wat mij daarbij opvalt is het oog voor details en het goede inlevingsvermogen in een bedrijf.
Zo zijn bijvoorbeeld teksten EN afbeeldingen vrijwel direct goed en passen ook echt bij het bedrijf. Maar Hans denkt ook na over de opbouw van een pagina, waarbij datgene wat belangrijk is goed tot zijn recht komt. Kortom wat mij betreft een aanrader!”

Roeland van Anholt,
JACCS

 

“Via een transparante en inspirerende aanpak heeft Hans van Dalen ons geholpen met het zorgvuldig in kaart brengen van de gedeelde wederzijdse belangen van het bedrijfsleven en waterschap Rivierenland.”

Peter Ewalts,
Kamer van Koophandel Midden-Nederland

“Ik heb zeer goede ervaring met Hans. Als er iets is hoef je maar te bellen of te mailen en hij staat voor je klaar om in actie te komen. Dat is bij veel anderen niet het geval. Dienstverlening in optima forma!”

Gerlof Roubos,
Keurmerk Leegstandsbeheer

“In een zeer complex automatiserings-proces heeft Hans van Dalen ervoor gezorgd dat het proces tot in detail ontleed werd. Voor ons als uiteindelijke gebruiker was het risico aanwezig dat we teveel op ‘dat zie je toch’ leunden, terwijl onze processen fijnmaziger waren dan we beseften.
Hans laveerde tussen ons en de softwareontwikkelaar als een procesleider met een volle bus Haarlemmerolie. Ook was hij de man die tijdens dipjes het tempo hoog en het ritme erin hield. Ik kan Hans dus van harte aanbevelen in complexere automatiseringsprocessen."

Sebastiaan Bos,
Kievit

‘’Eind 2021 heb ik contact opgenomen met Hans. Ik kende Hans via een interview dat hij heeft afgenomen bij onze nominatie voor de Sterkste Schakel. Het spontane belletje was meer bedoeld om duidelijke en goede teksten te laten maken voor onze website.
Wij strubbelen al jaren met een goede website. Want bij een sterk gezond bedrijf hoort een beresterke website. Alleen klopte dat bij ons voor geen meter omdat ook wij door verschillende marketing piraten en mooie praatjes heel veel werd beloofd maar niks werd waargemaakt.
Tot ik met Hans een afspraak had! Man wat een verschil en wat relaxed gaat het. Ik praat veel door over mijn passie van tuinen, hij noteert wat en later staat er een volwaardige tekst. Het fijne is dat hij initiatief toont, zonder irritant en drammerig te zijn.
Inmiddels beheert hij twee websites, doet de SEO en SEA, gaan wij op pad om foto’s te maken van tuinen en als ik en onze voormannen een foto stuur met minimale uitleg staat het later op social media en onze website. De aanvragen blijven gericht binnen komen! Wat een match; ik als ongeduldige hardwerkende tuinman en Hans die mij op dit gebied zoveel rust geeft. One of a kind’’

Jeffrey Kroon,
Kroon Tuinen & Stijlvolle Tuinen

“Mijn ervaring met Hans is dat hij een eigenzinnige persoonlijkheid is die met passende woorden een verrassende tekst kan produceren. Hans beheerst de actualiteiten en begrijpt de veranderende wereld.”

Dico Drost,
FLServices-Bloemenboom

De Meerse accountants - communicatieadvies en -uitvoering“Hans heeft door zijn creativiteit een nuttige bijdrage geleverd aan onze nieuwe site. In combinatie met Jaccs ontstond een samenwerking die heeft geresulteerd in een prachtig resultaat”

Jan de Groot,
De Meerse Accountants Associatie

“Hans van Dalen adviseerde ons over het communicatie-beleid, werkte dat advies voor ons uit in een communicatieplan en bereidde in overleg met onze eigen communicatiemedewerkers een serie communicatiemiddelen voor. Van het idee voor een corporate website tot ‘elevator pitches’ van de diensten en van persoonlijke berichten tot een samenhangende aanpak om de diensten te presenteren.”

Peter van Eijk,
stichting Bibliotheek.nl

“Wij hadden ooit een start gemaakt voor een goed werkende site met allemaal mooie projecten van ons bedrijf. Door gebrek aan tijd en creativiteit kwam die niet van de grond.
Hans hebben we leren kennen via de Sterkste Schakel Rijnland waar wij sector winnaars van zijn geworden. Na een goed gesprek heeft Hans een eerste opzet gemaakt. Tot onze grote verrassing heeft hij ons gevoel gelijk kunnen uitwerken tot goede opzet van de site en niet veel later was deze een feit.
Doordat Hans zich niet alleen bezig heeft gehouden met de site maar ook de vindbaarheid van de site blijven de nieuwe klanten ons maar vinden. Wat wij ook zeker een pluspunt vinden is dat Hans uit zichzelf met ideeën komt."

Randy van Berk,
De Groot en Hoogendam

“De organisatie van de duurzaamheidsprijs voor de Duin- en Bollenstreek was toe aan vernieuwing. Van Dalen communicatie kwam met een ambitieus en aansprekend voorstel.
Dat heeft Hans van Dalen in het proces naar de voorronde van de duurzaamheidsprijs en op de avond zelf meer dan waar gemaakt. Een zichtbare campagne, een goed resultaat met meer dan 20 deelnemers en een goed georganiseerde en inhoudelijke avond met enthousiast deelnemende bedrijven.”

Jacco Knape,
wethouder gemeente Katwijk

Rijnstreek Business - communicatieadvies en tekstschrijven"Hans is al een aantal jaar de ‘huis redacteur’ voor ons evenement De Sterkste Schakel in combinatie met ons zakenblad Rijnstreek Business. Hij is een netwerker pur sang en houdt enorm van mensen. Dat maakt dat hij naast zijn professionele houding bij interviews ook gewoon door iedereen aardig gevonden wordt. Zijn teksten bestaan daarom altijd uit een melange van passende zakelijkheid met oog voor de menselijke kant van ondernemen. Deze mix maakt hem voor onze projecten tot de perfecte redacteur.”

Harry de Reus,
uitgever Rijnstreek Business

“Toen wij bezig waren met het opstarten van een nieuwsbrief voor ons bedrijf ben ik eerst bij mezelf te rade gegaan. Hoe  lees ik zelf een nieuwsbrief en waar sla ik op aan? Conclusie; kort, duidelijk, makkelijk leesbaar met hier en daar een kwinkslag of woordgrapje. Oplossing: Van Dalen communicatie!
Hans heeft de gave om op een prettige en heldere manier te schrijven en denkt met je mee bij het opstellen van de nieuwsbrief. Wij ontvangen positieve klantreacties en merken dat terug in de verkoop. Deze nieuwsbrief is dan ook van toegevoegde waarde voor ons bedrijf.”

Agnes Kappe,
Grijs Beton Design

“Hans van Dalen ondersteunt ons met de communicatie naar buiten. Hij doet dit op een inspirerende wijze; dusdanig prikkelend dat er een positieve energie vanuit gaat. Hij toont zich actief en betrokken en houdt de vinger aan de pols met betrekking tot communicatie over enerzijds netwerkbijeenkomsten en anderzijds de inhoud van de website en de nieuwsbrieven.”

Berry Philippa,
Blooming Breeders

“Hans van Dalen heeft mij geholpen bij het formuleren van mijn boodschap op mijn website. De kracht van zijn aanpak zit in het feit dat hij mij als klant blijft uitdagen te vertellen wat mij uniek maakt, zodat die boodschap onder woorden gebracht kan worden. Daarnaast vertaalt Hans dit in een bijzondere aanpak van relatiemanagement.”

Hans Walet,
4Results