Online campagnes (SEA) en site Kroon Tuinen

Jeffrey Kroon laat zijn hoveniersbedrijf flink groeien. Hij houdt zijn team van vakmensen hard aan het werk door te netwerken en door vele kansen te grijpen. Bij die groei was een nieuwe website hard nodig: eentje die een compleet beeld toont van het vakmanschap en die kan dienen als basis voor online advertentiecampagnes.

SEO (tekstschrijven voor websites zodat ze maximaal goed gevonden worden) doe ik al heel lang (zie hier). Voor SEA (online adverteren in Google en op Facebook) werk ik sinds kort samen met Pieter Vooijs van Analyze Now. Samen hebben wij alle online activiteiten van Jeffrey tegen het licht gehouden en opnieuw ingericht.

Online campagnes

De doelstelling van de online campagnes is zoveel mogelijk aanvragen voor offertes naar Kroon Tuinen loodsen. Maar uiteraard wél voor een redelijk budget. Dat is in de eerste helft van 2022 goed gelukt voor een bijzonder prettig bedrag per lead.

Wij hebben Kroon Tuinen bovenaan in Google gekregen bij precies die zoektermen waar Jeffrey belangstelling voor heeft.

Website(s) volledig op de schop

Door diverse voorgaande pogingen om de website maximaal te laten presteren waren zowel de domein-indelingen als de hosting niet meer in orde. Wij hebben de website gereconstrueerd, nieuw vormgegeven, voorzien van betere inhoud en op de juiste wijze gekoppeld aan al in gebruik zijnde social media accounts.

Voor het tweede ‘merk’ van Kroon Tuinen – Stijlvolle Tuinen – is een nieuwe website in aanbouw die nog meer de nadruk legt op design, sfeer en comfort van (grotere) tuinen.

Nieuwsbrieven voor vaste klanten

Om tenslotte de huidige vaste klanten meer te betrekken bij het werk van de hoveniers maken wij een regelmatige e-mailnieuwsbrief.

Volgens onze opdrachtgever:

‘’Eind 2021 heb ik contact opgenomen met Hans. Ik kende Hans via een interview dat hij heeft afgenomen bij onze nominatie voor de Sterkste Schakel. Het spontane belletje was meer bedoeld om duidelijke en goede teksten te laten maken voor onze website.
Wij strubbelen al jaren met een goede website. Want bij een sterk gezond bedrijf hoort een beresterke website. Alleen klopte dat bij ons voor geen meter omdat ook wij door verschillende marketing piraten en mooie praatjes heel veel werd beloofd maar niks werd waargemaakt.
Tot ik met Hans een afspraak had! Man wat een verschil en wat relaxed gaat het. Ik praat veel door over mijn passie van tuinen, hij noteert wat en later staat er een volwaardige tekst. Het fijne is dat hij initiatief toont, zonder irritant en drammerig te zijn.
Inmiddels beheert hij twee websites, doet de SEO en SEA, gaan wij op pad om foto’s te maken van tuinen en als ik en onze voormannen een foto stuur met minimale uitleg staat het later op social media en onze website. De aanvragen blijven gericht binnen komen! Wat een match; ik als ongeduldige hardwerkende tuinman en Hans die mij op dit gebied zoveel rust geeft. One of a kind’’

Jeffrey Kroon, directeur/eigenaar Kroon Tuinen & Stijlvolle Tuinen