Ondernemers Verklappen

Ondernemers vertellen mij veel meer dan alleen wat voor producten of diensten zij leveren. Zij vertellen mij ook over hun ondernemerschap, over hun grootste vergissingen en over succesvolle keuzes. Voor dat deel van hun verhaal is in de gewone zakelijke communicatie vaak weinig ruimte. Dat is jammer.

Dat vind ik niet alleen, ook fotografe Martine Goulmy die veel ondernemers portretteert, vindt dat. Samen besloten wij een boek te gaan maken onder de titel Ondernemers Verklappen.

Bij ons werk ontmoeten wij de aardigste, meest inspirerende, hardst werkende ondernemers. En achter hun werk gaat altijd een persoonlijk verhaal schuil. Verhalen over wat ze geleerd hebben, wat ze nooit meer zullen doen, wat voor mazzel of pech ze meegemaakt hebben en wat ze voor hun naasten, medewerkers of omgeving willen betekenen. Ook die ervaringen vormen een belangrijk onderdeel van het verhaal van de ondernemer.

Wij vinden die verhalen vermeldenswaardig. Omdat ze lessen bevatten en inspireren. Wij zijn er enorm trots op dat de ondernemers in dit boek dit met ons – en met de lezer – wilden delen.

Koop het boek!

Ondernemers Verklappen is in november 2023 verschenen, met gefotografeerde en geschreven portretten van ongeveer 70 ondernemers in alle soorten en maten. Wij vonden hen bereid om te vertellen over hun leermomenten en hebben dat opgeschreven op een manier die je niet in studieboeken tegenkomt: recht voor zijn raap.

Bezoek www.ondernemersverklappen.nl voor meer informatie over het project. Je kunt via de site ook een exemplaar bestellen.