Marketing DEKAsvitamins.com

DEKAsvitamins.com is een meertalige website met webshop *) ontworpen, gebouwd en onderhouden voor Alveolus, een Nederlands bedrijf dat essentiële vitaminenpreparaten voor patiënten van Taaislijmziekte, Cholestatische leverziekten en Bariatrische chirurgie levert.

De site is de centrale spil voor de gehele online marketing van het bedrijf. Daarnaast verzorgen wij ook e-mailingen (deels geautomatiseerd) en wij begeleiden online advertentiecampagnes.

Meertalige webshop

De site is gemaakt op het WordPress-platform en voorzien van een Woocommerxe webshop. De extra eisen die voortkomen uit de verkoop aan de hele wereld – meertaligheid, betaalopties, berekening verzendkosten, kortingen per regio en volume – zijn stuk voor stuk met passende plugins mogelijk gemaakt. Tegelijkertijd is de optimale snelheid van de site behouden.

Commerciële teksten

Ook voor de mailingen (aanbiedingen en nieuwsbrieven) schrijven wij de commerciële teksten, en wij voeren de eindredactie uit van aangeleverde teksten. Voor het verzenden van mailingen gebruiken wij Mailchimp.

Resultaten:

  • Een aantrekkelijke, goed functionerende website in vier talen.
  • Regelmatige e-mailingen naar belangstellenden en kopers in vier talen. Deels automatisch gegenereerd.
  • Gestaag groeiende omzet in de webwinkel.

Volgens onze opdrachtgever:

“The website that Van Dalen communicatie made for DEKAsvitamins.com was a big improvement over the existing one.
VDC were full service, quick on the mark, pragmatic and they simplified things. Their choice of theme was excellent and gave our site a more professional and clean look and feel.

The website now works fast, is 100% mobile device compatible and multilingual. We are sure it helps us to better communicate our product concepts and advantages. We expect sales to increase.”
Roberto Jongejan, MD, PhD, Head of Medical and Operations, DEKAsvitamins.com