Website De Groot en Hoogendam

Timmerfabriek en Aannemersbedrijf De Groot en Hoogendam in Hillegom bestaat al meer dan 50 jaar, maar is zeker niet van gisteren. Met de modernste middelen (hallo, 5-assige CNC houtbewerking!) en een goed opgeleid team leveren zij kwaliteitsmateriaal en vakmanschap voor verbouwingen en restauraties.

Hun website was wél van gisteren. Erger nog, die bestond slechts uit één scherm met een foto, een korte tekst en hun adresgegevens. Dat moest anders.

Simpele doelstellingen

Om het werk – en de investering – overzichtelijk te houden hielden wij de doelstellingen simpel:

  • de belangrijkste toegevoegde waarde van het bedrijf: bouwwerken én timmerwerken
  • veel voorbeelden van die werken tonen
  • een vriendelijke pagina ‘over ons’
  • integratie van de Facebookberichten als ‘Nieuwspagina’
  • maximale Google vindbaarheid

In ongeveer twee-en-een-halve dag werk hebben wij dit voor De Groot en Hoogendam in elkaar gezet. Voor de vormgeving hadden wij voldoende houvast aan lettertype en kleurstelling van het logo.

Meteen in het diepe gegooid

In de periode dat wij de website onder handen namen deed het bedrijf mee aan de Sterkste Schakel van Rijnland 2023. Die wonnen ze in hun sector ‘Bouw (klein)’. Onderdeel van de verkiezing was de ook de beoordeling van hun nieuwe website. Uit zestig deelnemende bedrijven werd die meteen als één van de tien beste beoordeeld!

Nog belangrijker: de score in Google. Met de meest algemene zoekterm (‘aannemer Hillegom’) toont Google het bedrijf nu op de eerste pagina van zoekresultaten. En zonder enige betaalde advertenties komen er nu regelmatige contactverzoeken en offerteaanvragen binnen.

De Groot en Hoogendam is er blij mee, en wij zijn er trots op.