Indonesian Fine Dining / Toko Iboe Tjilik

Door de week runt Eduard Roesdi de Toko Ibu Tjilik in Leiden. In het weekeinde verzorgt hij culinaire avonden onder de titel ‘Indonesian Fine Dining’.

Nieuwe stijl + thuisbezorging

In de loop van 2016 ontstond de noodzaak om de hele commerciële strategie van de Toko te veranderen. De nieuwe huisstijl waar Eduard al opdracht voor had gegeven hebben wij verwerkt in nieuw verpakkingsmateriaal, leaflets, menu’s en zelfs posters in de zaak. En uiteraard in e-mailingen en een nieuwe site.
In die nieuwe siteintegreerden wij een complete webshop, zodat klanten vanuit huis kunnen bestellen en thuisbezorgd kunnen krijgen.

Logo ontwerp

Voor de culinaire avonden mochten wij een logo ontwerpen. Daarin gebruikten wij de felle contrasten van de Indonesische vlag om de opvallende smaaksensaties die Eduard maakt te accentueren.

Indonesian Fine Dining van chef Eduard Roesdi is de échte indonesische keuken en dan ook nog op verrassende wijze gebracht: in de vorm van nouvelle cuisine. Dat levert geweldige smaaksensaties op van gerechten als Kue Lumpur met cheddar, Ayam kuning/bumbu Menado of Belado Terong met mexicaanse Cipotle.

Werkzaamheden:

  • thuisbezorging mogelijk maken
  • marketingplan opstellen
  • schadecompensatie aanvragen en krijgen van gemeente Leiden
  • nieuwe huisstijl laten ontwerpen en uitvoeren
  • eigen website met webwinkel (WooCommerce) installeren