Marketing en website Grijs Beton Design

Grijs Beton Design is de tweede onderneming van Agnes en Michel Kappe. Náást Beton Industrie Nederland begonnen zij een bedrijf dat zich toelegt op beton voor gebruik in interieurs. Betonnen meubelen, beton voor keukens en badkamers, zelfs betonnen en zelfs betonnen sieraden. Inmiddels is Grijs Beton Design dé specialist op het gebied van betonvloeren.

Introductie nieuwe dienstverlening

GBD investeerde dit voorjaar in de aanschaf van een egalinepomp. Daarmee kunnen zij nog grotere projecten aannemen – kantoren, winkels en bedrijfsruimtes – en vooral met nog meer gelijkmatige kwaliteit afleveren. Dat verdiende een introductie bij bouwondernemingen in de streek.

Betonnen koffie

Om met de deur in huis te vallen bedachten wij een geintje: rondsturen van een uit beton gegoten koffiebeker met een uitnodiging om échte koffie te komen drinken in de showroom aan bekende directieleden. Gevolgd door een e-mailing aan diezelfde mensen en aan hun collega’s, zoals werkvoorbereiders.

Meteen de website ook gladgetrokken

De bestaande website van Grijs Beton Design hebben wij meteen maar even ‘meegenomen’. Die is nu opgebouwd in WordPress, met alle voordelen van dien.