Reftech – Online adverteren met een nieuwe website

De mannen en vrouwen van Reftech zijn veel meer bezig met de klimaatinstallaties en koelcellen die zij bij sierteelt, voedselverwerking en zelfs wetenschap installeren, dan met hun eigen uitstraling. Zij hebben het zo druk met alle mooie projecten dat ze zich al jaren niet meer de tijd hadden gegund te laten zien wat ze allemaal kunnen.

Een nieuwe website die goed presenteert wat ze doen lag dus voor de hand. En voor één van hun werkzaamheden ontwikkelden wij een aparte online advertentiecampagne met een eigen landingspagina.

Strakke huisstijl basis van het site-ontwerp

Het bestaande logo, met het frisse oranje en blauw, werd het uitgangspunt voor een nieuw site-design.

Een belangrijk uitgangspunt voor de nieuwe indeling van de site is het tonen van de gerealiseerde projecten bij een grote variëteit van in hun branche toonaangevende opdrachtgevers. Zo komt er een beter evenwicht tussen techniek aan de ene kant en de betekenis van het werk van Reftech voor opdrachtgevers aan de andere kant.

Reftech-Airco

Een relatief nieuwe tak van werkzaamheden is het aanleggen van airco-installaties bij particulieren en kantoren. Daarvoor zijn wij apart reclame gaan maken met Google advertising en een toegespitste landingspagina.