Aandacht trekken met de duurzaamheidsprijs

Op 12 juni maakt de jury van de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek de Finalisten bekend voor de prijs van 2020. Dat gebeurt tijdens een speciale radio-uitzending van Bollenstreek Omroep.

Bollenstreek Omroep heeft een eigen wekelijks radioprogramma voor het bedrijfsleven BoBizzNizz. De bekendmaking vindt ook plaats door middel van het Twitter-account, de Facebook-pagina, de LinkedIngroep en de website van de Duurzaamheidsprijs. In de juli uitgave van IntoBusiness Duin- en Bollenstreek verschijnt een artikel en de lokale huis-aan-huisbladen pakken het nieuws ook op.

En dan zijn wij pas halverwege!

Gemeenten doen hun best voor ondernemers

Het hele evenement dat wij in opdracht van de gemeenten Hillegom, Lisse, Sassenheim, Noordwijk en Katwijk mogen uitvoeren trekt bijna het hele jaar door aandacht in de streek. En dat is nu net de bedoeling. Want ‘duurzaam werken verdient erkenning. En wij (de wethouders) helpen ondernemers graag met het mogelijk maken van hun plannen’.

Die boodschap – dat gemeenten hun best doen voor ondernemers – draagt het evenement uitvoerig uit. Daarmee bereiken wij honderden ondernemers in de streek. En dat leidt zelfs tot concrete praktische contacten.

Het hele jaar door aandacht in de streek

Bij het begin van de Competitie, de Aanmeldingen, de Voorrondes, de Jurybezoeken, in de aanloop van en rond de Finale in oktober betrekken wij media in de streek. Door goede afspraken realiseert de Duurzaamheidsprijs de bedoelingen van de opdrachtgever.

Zie www.duurzaamheidsprijsbollenstreek.nl