Museum De Zwarte Tulp - e-mailnieuwsbrieven

Het Gilde van De Zwarte Tulp

Het is zondermeer de stoerste van alle namen van mijn opdrachtgevers. ‘Het Gilde’ roept meteen een sfeer op van gróte saamhorigheid en ondernemerschap. Het Gilde is de groep van ondernemers die Het Museum van De Zwarte Tulp in Lisse ondersteunt.

Museum De Zwarte Tulp

Museum De Zwarte Tulp

Sinds begin dit jaar is het museum De Zwarte Tulp een nieuwe opdrachtgever waarvoor ik de marketingcommunicatie mag verzorgen die moet leiden tot een groei van ruim 30% in het bezoekersaantal. Daarvoor heb ik in overleg met directeur Sabine Huls van het museum een serie activiteiten onder mijn hoede genomen, waaronder advisering over het gebruik van Facebook, het opzetten en uitvoeren van mediabeleid en het opzetten en uitvoeren van regelmatige mailingen naar diverse relatiegroepen.

Het Gilde is één van die groepen speciale relaties. Met steun van Het Gilde is het museum in 2015 prachtig vernieuwd. Voorzitter Jan van Vliet van Het Gilde wil de gildeleden goed betrokken houden bij het museum. In overleg met hem zal ik daar het komende jaar bijzondere activiteiten voor ontplooien.

(Foto: ‘Untitled’ van Bas Meeuws)

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.