Kievit zet een stap vooruit, een flinke

Omdat communicatie met de klant centraal staat voor gezonde bedrijfsvoering moet je soms héél diep gaan wanneer je die communicatie wilt verbeteren. Dat hebben wij geweten! Een groot project om de wekelijkse klantencommunicatie van Kievit in Katwijk helemaal klaar te maken voor de toekomst hebben wij afgelopen december afgerond.

Zoals altijd begon het project met een simpele vraag: ‘Hoe kunnen wij de wekelijkse mails naar 3.000 klanten mooier maken en makkelijker tot stand laten komen?’ Ook het antwoord is – op zichzelf – eenvoudig: ‘Door een slimme koppeling te maken tussen een mailingsplatform, een optimaal werkende website én een perfect ingericht klanten- en abonnementenbestand kunnen de mails volledig geautomatiseerd opgesteld en verzonden worden.’

Maar wát doe je wanneer het klanten- en abonnementenbestand wél perfect is, maar inflexibel? Wanneer de website suboptimaal is ingericht en wanneer de dagelijkse bedrijfsvoering gekenmerkt wordt door een overvloed aan variaties, mutaties en combinaties?

Maatwerk: even doorbijten, maar daarna een grote besparing

Wekelijkse mail

Het lange verhaal bespaar ik je (zie hier voor meer details). Het korte verhaal is precies dat: kort. Sinds deze week bespaart Kievit zich úren werk per week aan het handmatig bijhouden van mutaties, het handmatig opstellen van mails en het dubbel invoeren van content op verschillende platforms.

Tegelijkertijd hebben wij de huisstijl strak getrokken, zijn de vormgeving en de inhoud van de website flink verbeterd en zien de wekelijkse mails er veel aantrekkelijker uit. Daarmee is de cirkel rond en staat de klant maximaal centraal.

Strakke website