Vier seizoenen met Kroon Tuinen

Wanneer je gevraagd wordt marketingcommunicatie te maken voor een hoveniersbedrijf, dan moet je serieus rekening gaan houden met de seizoenen. Daar zijn wij – samen met opdrachtgever Jeffrey Kroon – nu al meer dan een jaar mee bezig. Een overzicht in vier seizoenen.

Winter – Eind 2021 zijn wij begonnen met de verbouwing van de website: duidelijker indeling en méér content die belangstellenden naar een aanvraagformulier leidt. Maar wij moesten tot de zomer wachten voor wij mooie fotografie van eigen projecten voor de site konden maken.

Voorjaar – Toen tuinliefhebbers zich gingen afvragen hoe ze er dit jaar bij willen zitten gingen wij voluit online campagne voeren voor tuinaanleg. Met een gerichte campagne genereerden wij tientallen bruikbare leads.

Zomer – Met de mannen van Kroon hard aan het werk begonnen wij aan het verzamelen van beeldmateriaal. Nu is er een catalogus van frisse, vrolijke foto’s en video’s van tuinen op hun mooist, van werk in uitvoering en van vele bijzonderheden – overkappingen, trampolines, beplanting, paden en terrassen – die wij gebruiken voor de website en de social media.

Herfst – Aan het einde van het jaar wordt er buiten veel gesnoeid en opgeruimd. Dat hebben wij ook gedaan. Terwijl de tuinliefhebbers, letterlijk, naar binnen keerden, keken wij naar de resultaten van de eerste seizoenen en naar verbeteringen voor het nieuwe jaar.

Winter – Aan het einde van deze winter starten wij nieuwe (online) campagnes voor het betere tuinontwerp. In de tussentijd vullen wij de website met nog meer bruikbare en inspirerende informatie voor belangstellenden. En lanceren wij binnenkort een tweede site.

Mooi partnerschap

De marketingcommunicatie is een samenwerking tussen drie partijen. Opdrachtgever Jeffrey Kroon bestookt ons met ideeën en met uitleg en beeld van projecten en plannen. SEA-specialist Pieter Vooijs van Analyze Now verzorgt de online advertenties. Wij zorgen voor de uitwerking in concepten en de timing van campagnes.

Zie ook Online campagnes (SEA) en site Kroon Tuinen.