‘Verhalenkweker’ maakt vliegende start voor Jan Spek Rozen

verhalenkwekernieuwbovenVorige maand lanceerde ik De Verhalenkweker, met de bedoeling kwekers en veredelaars te helpen mooie promotie te maken voor hun gewassen. Via mijn opdrachtgever Blooming Breeders maakte ik kennis met ‘de sierteelt’. Verborgen pareltjes verrasten mij: aardige mensen, grootse ideeën en prachtige bloemen en planten. Inspirerende onderwerpen die ik graag help verder vertellen.

De Verhalenkweker maakt het verhaal dat binnenkomt bij de klant, in zijn hoofd en in zijn hart. Dat verhaal ‘kweken wij op’ tot marketingcampagnes die leiden tot een emotionele band tussen opdrachtgever en klant. Herkenbaar, actiegericht en omzetverhogend. In alle mogelijke uitvoeringen, voor websites, nieuwsbrieven, social media of interactieve presentaties. Belevingsmarketing voor een schappelijke prijs, gemaakt door mensen die uw werk begrijpen.

Een eerste opdrachtgever kwam er snel: wij mogen aan de slag om het verhaal van 125 jaar Jan Spek Rozen te maken. Rond dit jubileum maken wij een boek, een website en een campagne om dit wereldmerk te promoten. Dankjewel, Erik.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.