Hoe kun je tijd besparen met marketing?

Iedereen gebruikt Facebook, velen hebben Twitter, Instagram of Pinterest. Op je website wil je een levendige nieuwsrubriek. En met Mailchimp (of een ander programma) wil je je relaties regelmatig een e-mailnieuwsbrief sturen.

Hoe houd je het allemaal bij, zonder twee, drie of nog meer keer hetzelfde bericht te moeten uploaden?

Simpel. Gebruik een paar makkelijke plugins waarmee je al je social media accounts koppelt aan je website.

Voor WordPress en Joomla bestaan er gebruiksvriendelijke plugins die je rechten kunt geven om berichten vanaf je site ‘door te plaatsen’ naar diverse platforms. Het bericht op je website wordt dan het uitgangspunt. Het ‘doorplaatsen’ zelf is gedaan met een druk op de knop.

Je moet alleen nog nadenken over de juiste manier om je hoofdbericht van de website een beetje netjes aan te passen aan het soort social media platform waarop je doorplaatst. Een eenvoudige aanpassing van de kop of het toevoegen van enkele foto’s is vaak al voldoende.

Oh ja, en maak een (nieuws)berichtenkalender. Plan de berichten die je in de komende periode – zes maanden, een jaar – wilt publiceren. Dan word je nooit overvallen door het gevoel dat het weer eens tijd wordt iets van je bedrijf te laten horen.

Heb je hulp nodig om dit in je website te installeren? Je weet mij te vinden: 0629 500 680.